Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Velkommen til ny økonomiansvarlig

DBI's nye økonomiansvarlige hedder Maria Popp Jensen. Hun har første arbejdsdag på DBI d. 1. april 2019.

Velkommen til ny økonomiansvarlig

Vi er meget glade for, at Maria har sagt ja til at arbejde med DBI’s økonomi! Det er et svar på bøn, at vi så hurtigt har fået en afløser for Anni Bomholt Gautier, der – efter at have gjort virkelig meget godt på DBI – nu er videre i et nyt arbejde indenfor sit fagområde.

Vi har bedt Maria om at præsentere sig selv:

”Jeg er 27 år gammel og født i Sønderjylland, men min barndom har jeg haft på Sjælland og min ungdom i Himmerland. Og ja – jeg er indremissionærbarn og vokset op i Indre Mission og folkekirken, så det har altid været naturligt at opsøge fællesskaber der, når jeg er kommet til et nyt sted.

Efter handelsgymnasium har jeg først taget en salgsassistent uddannelse i Coop, og derefter en regnskabsuddannelse som Financial Controller ved UCN i Aalborg. Siden jeg blev færdiguddannet, har jeg arbejdet som regnskabsassistent for Stenhøj A/S, som er en dansk familieejet produktionsvirksomhed.

Jeg kan godt lide at rejse, hvilket har givet sig udtryk i, at jeg har været på Ordet og Israels Discipelskole i Israel, og senere taget et udlandssemester på Hawaii. Mine ferier har jeg de sidste år brugt på at rejse til Frankrig og Belgien som frivillig for K-Rejser for at se henholdsvis Le Mans og Formel 1. Hjemme bruger jeg tid på venner og familie, og jeg har gerne mit strikketøj med på besøg og til møder i IM/IMU. Jeg kan også godt lide at læse en god bog, når jeg kan finde tiden til det.

Jeg har tit tænkt over, hvordan jeg kunne bidrage til det kristne arbejde. For flere år siden kom jeg frem til, at den bedste måde at bidrage på ville være gennem at arbejde med økonomi for kristne organisationer – der skal jo også være nogen, der gør det arbejde.

Efter mit efterskoleophold og indtil jeg rejste til Israel 5 ½ år senere, arbejdede jeg i en Kvickly. Først som ungmedarbejder efter skoletid, dernæst som elev, og det sidste halve år som fuldtidsansat salgsassistent. Efter Israel og under mine studier ved UCN arbejdede jeg i en SuperBrugs. Sidste semester af min Financial controller var bl.a. en 3 måneders praktik, som jeg tog ved Stenhøj A/S, der efterfølgende tilbød mig fast arbejde.”

Vi ønsker Maria hjertelig velkommen i arbejdsfællesskabet – tag godt imod hende!