Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Undervisning i GT-tekster for alle - hver tirsdag

"Jeg føler mig privilegeret, at jeg via min pc nemt kan træde ind i et virtuelt rum og deltage i en kvalificeret undervisning og samtale, som inspirerer og åbner det bibelske univers" skriver Kurt Kristensen om ugentlig undervisning i GT prædiketekster.

Undervisning i GT-tekster for alle - hver tirsdag

Tilmeld dig her

Når jeg modtager undervisning i Det gamle Testamente, får denne del af Bibelen højere og højere værdi for mig. GT beriger min tjeneste, min forkyndelse og min læsning af Ny Testamente.

Derfor valgte jeg en tirsdag morgen at deltage i DBIs online-undervisning i den kommende søndags GT-tekst. Et tilbud, som fortsætter tirsdag efter tirsdag kl. 9-10 og ledes af Ph.d.-studerende og DBI-lærer Christian Canu Højgaard, professor Jens Bruun Kofoed og professor Nicolai Winther-Nielsen.

Jeg har ikke præsteembede og skal ikke prædike søndag formiddag. Men dette tilbud er for alle interesserede, og GT-teksterne er centrale og værdifulde. Jeg føler mig privilegeret, at jeg via min pc nemt kan træde ind i et virtuelt rum og deltage i en kvalificeret undervisning og samtale, som inspirerer og åbner det bibelske univers.

Personligt oplever jeg en berigelse til min tjeneste med fokus på mission, forkyndelse og samtale. Jeg vil varmt anbefale flere at deltage i dette tilbud. Anbefalingen gælder bestemt også præster, som måske ikke skal prædike over selve GT-teksten.

Igennem DBIs tilbud om undervisning og samtale vil man høste rige perspektiver fra GT-teksten, som er brugbare ind i prædikenen over søndagens evangelietekst. Der er derfor mulighed for en fornyelse ind over prædikenarbejdet.

Kurt Kristensen, Brøndby Strand
Præst og regionsleder i Indre Mission